TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Vyhrajte vstupenky na koncertní show Christmas in Hollywood

Vyhrajte vstupenky na koncertní show Christmas in Hollywood

Vánoce přicházejí na Signál rádio o něco dřív. Máme pro vás vstupenky na jedinečný koncert Christmas in Hollywood, který se odehraje 15. prosince v Kongresovém centru v Praze. Velký symfonický orchestr a více než 150 profesionálních umělců na jednom podiu vás přenesou do světa filmů plných vánoční atmosféry.

Připomeňte si slavné melodie ze snímků jako Sám doma, Frozen (Ledové království), Láska nebeská, Polární expres, Grinch a mnoha dalších. Svým výkonem vás ohromí profesionální symfonický orchestr a smíšený pěvecký sbor pod vedením renomovaného dirigenta Roberta Kružíka. Známé filmové písně zazpívá Markéta Poulíčková.


Kromě velkolepého hudebního provedení filmové hudby vás pohltí také moderní technologie, které nabídnou vysoce kvalitní zvuk, vizuální a scénické efekty, nebude chybět dynamická světelná show nebo videoprojekce na velkých LED obrazovkách. Díky tomu budete mít filmový svět i dění na podiu doslova na dosah ruky. Čeká vás tak nezapomenutelný večer plný kouzelné vánoční atmosféry, která vás pomůže naladit na přicházející svátky. Při této show zažijete koncert filmové hudby tak, jako nikdy předtím. Užijte si Vánoce o něco dříve se Signál rádiem a vyhrajte vstupenky.

Více informací www.christmashollywood.com

 

O co soutěžíme:

Od pondělí 20. do pátku 24. listopadu v ranním vysílání Signál rádia soutěžíme vždy o 2 vstupenky na koncert Christmas in Hollywood symphonic show, který se koná 15. prosince v Kongresovém centru Praha. Stačí se dovolat do studia na linku 910 260 910 a správě odpovědět na jednoduchou filmovou otázku. Držíme vám palce!