TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Vyhrajte lístky na Blue Style Prima Fest 2024

Vyhrajte lístky na Blue Style Prima Fest 2024

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST 2024 prináší zábavu pro celou rodinu a my vám na něj dáme vstupenky a navíc přidáme i naše rádiové tričko. Získáte dva dárky za jedno jediné správné slovo v naší hře ANO NEBO NE.

Zahrajte si s námi jednoduchou kvízovou hru. V týdnu od 1. do 5. července se stačí dovolat do ranního vysílání Signál rádia na čísle 910 260 910 a odpovědět správně na jednoduchou otázku. Stačí jediné slovo, buď Ano nebo Ne. Když odpovíte správně získáte 2 vstupenky na Blue Style Prima Fest a k tomu naše rádiové tričko v osmdesátkovém retro designu.


Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST přináší zábavu pro celou rodinu – dvoudenní akce pro všechny, kteří milují nejrozmanitější zážitky, nabídne v termínu 12. a 13. července 2024 opět široké spektrum aktivit pro celou rodinu. Festival se již tradičně uskuteční v největším zábavním parku Šikland na Vysočině.

Návštěvníci se mohou těšit na nabitý line-up plný hvězd české hudební scény, jako jsou Divokej Bill, Kapitán Demo, Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balonová, Olga Lounová, Lunetic, Holki, Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o. a např. Divadlo Láry Fáry. Festival zároveň přinese nezapomenutelné setkání s herci vašich oblíbených seriálů skupiny Prima, v čele s populárním seriálem ZOO. Připraven je také bohatý doprovodný program plný zábavy pro malé i velké v zooparku, aquaparku, westernovém městečku nebo v Blue Style relax zóně. Děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Festival tradičně nabízí obrovské množství zábavy. V rozsáhlé Nickelodeon dětské zóně najdete spoustu aktivit pro všechny věkové kategorie. Děti se budou moci věnovat tvorbě, malování, hraní a rozšiřovat své obzory skrze vzdělávací hry. Teenageři si v gaming zóně užijí své oblíbené hry a budou mít možnost vyzkoušet novinky nejen ze světa virtuální reality. Pro dámy je připraveno příjemné zázemí beauty a wellness zóny, kde se mohou nechat hýčkat, líčit a pečovat o sebe. Odpočinek, relaxaci a odreagování slibuje jedinečná Blue Style relax zóna, kde se navíc bude soutěžit o dovolenou snů. Po oba večery se pak v letním MAX KINĚ budou promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností skupiny Prima a herců z oblíbených seriálů, stejně jako řada dalších rozmanitých zážitků.

Aktuální informace na www.bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.