TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Se Signálem na Scorpions!

Se Signálem na Scorpions!

Legendární německá kapela Scorpions se vrací do České republiky. Už 29. července 2024 se představí fanouškům v Enteria aréně v Pardubicích v rámci aktuálního turné Love At First Sting Tour, které připomíná 40 let od vydání jejich stejnojmenného alba. A Signál rádio vás na jejich koncert dostane zadarmo!

Osmdesátkové léto Signál rádia vám přináší další hudební zážitek. K získání vstupenek stačí dobře poslouchat v týdnu od 15. do 19. 7. 2024 vysílání Signál rádia a jakmile mezi 8 hodinou ráno a 20 hodinou večer zaslechnete megahit Wind of Change (klip je dole pod článkem), rychle zavolejte do studia na linku 910 260 910. První volající získá 2 lístky a užije si obrovskou koncertní show.


Scorpions se po vyprodaném koncertě v Praze a Brně vracejí do Pardubic, aby předvedli, proč jsou stále tak žádanou rockovou kapelou. Tour s názvem „Love at First Sting“, které se odehraje k 40. výročí jejich stejnojmenného alba, opět předvedou skvělou show.
SCORPIONS jsou německou rockovou kapelou číslo jedna a jednou z nejvýznamnějších rockových kapel posledních desetiletí. Do dnešního dne SCORPIONS prodali více než 120 milionů desek, odehráli přes 5000 koncertů a vytvořili nadčasovou klasiku se svým legendárním singlem "Wind Of Change", který ovládl hitparády po celém světě. Následovalo nespočet ocenění nebo hvězda na hollywoodském Rockovém chodníku slávy a mnoho dalšího.

 

Video