TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Se Signálem na Pet Shop Boys

Se Signálem na Pet Shop Boys

Britské elektronické duo Pet Shop Boys se vrací do Prahy. Tentokrát s koncertem v rámci turné Dreamworld The Greatest Hits Live, na kterém zahraje své největší hity za 40 let na hudební scéně. Koncert se koná 1. 7. 2024 v pražském O2 Universum a Signál rádio tě na něj dostane zadarmo!

Máme pro vás velkou soutěž SE SIGNÁLEM NA PET SHOP BOYS, ve které můžete každý den získat 2 vstupenky na koncert těchto hudebních velikánů. Vaším úkolem je dobře poslouchat vysílání Signál rádia. Kdykoliv v týdnu od 10. do 14. června v čase mezi 8. hodinou ráno a 20. hodinou večer zaslechnete 2 hity Pet Shop Boys hned za sebou, na nic nečekejte a rychle volejte do našeho studia na linku 910 260 910. První volající vyhrává!


Je to skutečně velmi jednoduché. Buďte pozornými posluchači Signál rádia. Najděte ve vysílání 2 hity od Pet Shop Boys hned za sebou a dovolejte se jako první do našeho studia. Buďte ve střehu, abyste mohli zadarmo vyrazit na koncert těchto hudebních legend.

Se Signálem na Pet Shop Boys!

Britské synth-popové duo Pet Shop Boys se po loňském vyprodaném koncertu ve Foru Karlín znovu vrací do Prahy. Tentokrát v rámci turné Dreamworld: The Greatest Hits Live, na kterém zazní největší hity za 40 let na hudební scéně.

Těšte se na takové pecky jako Suburbia, Opportunities, Rent, So Hard, Domino Dancing, New York City Boy, Always On My Mind, Heart, Go West, West End Girls, It´s a Sin nebo Being Boring a další.

Vůbec první turné Pet Shop Boys věnované největším hitům, Dreamworld: The Greatest Hits Live odstartovalo v květnu 2022 v Miláně a následně s velkým ohlasem objíždělo arény v Evropě a Velké Británii. Nyní 1. července 2024 se ho dočkají také fanoušci v České republice.

Koncert přiváží Livenation.cz