TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Novinky u Depešáků, Madonny, Ricka Astleyho a Kylie Minogue

Novinky u Depešáků, Madonny, Ricka Astleyho a Kylie Minogue

 

Depeche Mode vydávají ochutnávku z nového alba

Začátek února prožívají všichni milovníci legendárních Depeche Mode. Ve čtvrtek totiž vyšel dlouho očekávaný pilotní singl z chystaného patnáctého alba Memento Mori ohlášeného na konec března. To bude do jisté míry provázet také jejich turné včetně červencové zastávky 30.7. v pražských Letňanech. Nová skladba se jmenuje Ghosts Again a přestože je úplně čerstvá, fanoušci se nemusí bát – „depešácký“ rukopis je v ní naprosto zřetelný. Doporučujeme si jí vychutnat na oficiálním Youtube kanálu Depeche Mode i se zbrusu novým videoklipem.

https://www.youtube.com/watch?v=iIyrLRixMs8

 

Madonna chce i dál posouvat hranice

Minulý týden se nesl ve znamení dozvuků předávání prestižních hudebních cen Grammy. Na pódiu se objevila také Madonna, která měla za úkol představit jednu z vítězných písní. Místo její řeči o odvaze umělců být sám sebou a nebát se být kontroverzní se ale média zaměřila hlavně na její vzhled. Podle Madonny žijeme ve světě, který odmítá oslavovat ženy, kterým je víc než pět a čtyřicet. Na svém instagramu se nechala slyšet, že se nikdy nikomu neomlouvala za to, jak vypadá nebo jak se obléká, a nehodlá s tím teď začínat. Těší se na další léta posouvání hranic a užívání si života.

https://www.instagram.com/p/CoYOdzSA5mj/

 

Rick Astley se soudí

Britská legenda Rick Astley se pustil do křížku s americkým rapperem, který si říká Yung Gravy. Tomu totiž dal v minulosti souhlas s použitím melodie megahitu Never Gonna Give You Up z roku 1987. Údajně mu ale v žádném případě nedovolil, aby ve svém vlastním singlu použil jeho hlas, který zní na samém začátku skladby. Yung Gravy se brání, že jde jen o imitaci hlasu Ricka Astleyho. Ta je ale bohužel tak zdařilá, že i věrní fanoušci byli přesvědčeni, že je to sám Rick Astley, kdo zpívá. Astleyho právníci tak sepsali žalobu za zneužití hlasu bez souhlasu a bez licence. A že půjde o miliony dolarů je skoro jasné. Představování legendárních osmdesátek dnešní generaci má něco do sebe – v tomhle případě je ale originál jenom jeden.

Originál: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Remake: https://www.youtube.com/watch?v=8oE5Z2GLhNc

 

Je libo napít se Kylie?

Je celkem běžná věc, že hudební nebo herecké hvězdy mají svoje vlastní značky. Většinou se jedná o oblečení nebo parfémy. Kylie Minogue ale šla úplně jinou cestou. Má totiž teď vlastní víno! Pochlubila se s ním na svém facebooku. Je šumivé, růžové a pozor - je bez alkoholu. To nemusí být na překážku, pokud bude chutnat alespoň z půlky tak dobře, jak Kylie Minogue vypadá. A to téhle australské legendě bude letos pět a padesát.