TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Madonna plánuje turné The Celebration Tour

Madonna plánuje turné The Celebration Tour

Americká zpěvačka Madonna se podle dostupných informací chystá koncem roku 2023 vyrazit na velké turné, které bude oslavou jejích 40 let na hudební scéně.

Královna popu se obvykle vyhýbá show, které by jakkoliv bilancovaly její kariéru a většinou míří stále vpřed. Tentokrát chce ale reagovat na aktuální trendy, kdy na sociální síti Tik Tok úspěšně bodují skladby Frozen a Material Girl. Madonna se tak tímto turné chce představit zcela nové generaci a tím se vrátit i ke svým kořenům.

Koncertní turné s názvem Madonna: The Celebration Tour zahájí 15. července v kanadském Vancouveru. 14. října vystoupí v Londýně a turné zakončí 1. prosince v Amsterdamu. Nejblíže České republice bude 28. listopadu v Berlíně. Madonna během svého koncertování zavítá do 35 měst. V New Yorku a Paříži vystoupí dvakrát.

Nejprodávanější umělkyně všech dob je velmi nadšená, že se znovu setká s fanoušky a věří, že nabídne show, která se od ní očekává. Oslaví tak 40 let na hudební scéně.

Zatím její poslední turné Madame X Tour skončilo na začátku roku 2020 a odehrávalo se v malých sálech a divadlech. Turné 40th Aniversary Greatest Hits se bude naopak odehrávat na velkých stadionech. Podle informací, které prosákly ven má údajně zarezervovanou londýnskou O2 arénu. Jestli se objeví i v Praze se zatím neví.

 

 

 

Video