TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

ABBA Voyage se rozšíří po světě

ABBA Voyage se rozšíří po světě

Hudební událostí roku 2022 bylo bezesporu přestavení show ABBA VOYAGE, která ukazuje slavnou švédskou superskupinu vytvořenou jako digitální avatary v podobě, v jaké si je fanoušci pamatují z doby jejich největší slávy.

 

Pro show byla postavena speciální ABBA Aréna ve Stratfordu ve východním Londýně, která nabízí doslova pohlcující zážitek. Producenti se netají tím, že by rádi digitální koncerty rozšířili po celém světě. Jejich snem je, aby show zůstala v Londýně a k ní přibyla další místa. Jedno v Jižní Americe, jedno v Severní Americe a jedno také v Asii. A na těchto plánech už se pracuje.

ABBA Voyage by se měla v Londýně hrát minimálně do konce roku 2026. V současnosti byly uvolněny termíny pro nákup vstupenek na rok 2023. A zájem fanoušků je obrovský. Kapacita arény je 3000 osob na jedno představení.

Show ABBA Voyage obsahuje v současné době 20 skladeb, včetně nejslavnějších globálních hitů, které bodovaly ve světových hitparádách. Při přípravě této show došlo i k natočení a přípravě i dalších písní, takže setlist bude možné v průběhu času měnit a upravovat. Vše bude záležet na zájmu fanoušků.

 

SETLIST PÍSNÍ:

The Visitors / Hole In Your Soul / SOS / Knowing Me, Knowing You / Chiquitita / Fernando / Mamma Mia / Does Your Mother Know? / Eagle / Lay All Your Love On Me / Summer Night City / Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) / Voulez-Vous / When All Is Said And Done / Don't Shut Me Down / I Still Have Faith In You / Waterloo / Thank You For The Music / Dancing Queen / The Winner Takes It All

Video