TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Výstava Stavíme, bydlíme míří do Mladé Boleslavi

Po několikaleté odmlce se do Mladé Boleslavi vrací veletrh, který se dříve jmenoval Stavotech, nyní ho nahradí výstava Stavíme, bydlíme. 15. ročník se uskuteční ve čtvrtek 16. a v pátek 17.dubna v prostorách Domu kultury. Ve čtvrtek od 9 do 18 hodin a v pátek do 17 hodin se na výstavě budou prezentovat vystavovatelé s kvalitními výrobky a službami pro stavebnictví a bydlení. Vstup na výstavu bude zdarma.

Návštěvníci zde najdou pestrou nabídku moderních stavebních materiálů, technologií vytápění, služeb a novinek pro dům a byt. Odborníci z širokého stavebního oboru poradí s řešením konkrétního problému, nabídnou vhodné materiály, technologie, nástrojei služby. Máte možnost využít snížené veletržní cenya poslechnout si několik přednášek na aktuální témata.

Zaměření výstavy je bohaté a každý zde najde to, co potřebuje ke splnění svých investorských záměrů.

Teplo a jak ho získat levně a ekologicky – to je téma, které zajímá opravdu všechny. Nabídka úsporných kotlů, ohřívačů vody, krbů a kamen, elektrických topidel, podlahového vytápění, ale i tepelných čerpadel, solárních systémů a rekuperačních jednotek by měla uspokojit každého zájemce.

Ti, kteří se zajímají o stavební práce nebo bytovou výstavbu, mohou vše konzultovat s nejednou stavební firmou, či přímo s firmou vyrábějící nebo prodávající stavební materiál. Budou zde zdící materiály, komínové systémy, kompletní realizace střech, zateplovací systémy, stavební chemie, izolace různého typu a použití.
Neodmyslitelnou součástí každého domu jsou okna a dveře. Nebude tedy chybět nabídka plastových, dřevěných i hliníkových oken a jejich doplňkových komponentů- žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu, markýz. Z vybavení interiérů najdete interiérové dveře a podlahy.

Stavba, přístavba a rekonstrukce domu či bytu není levnou a krátkodobou investicí. Aby tato investice byla efektivní, mohou návštěvníci využít služeb finančních domů. Najdou zde nabídku realit a služeb realitních makléřů.  Firmy také nabídnou výstavbu rodinných domů na klíč, minimálně v nízkoenergetickém standardu a z různých stavebních systému. Od klasického zdiva, přes stavebnicové systémy až po přírodní materiály i v poslední době tolik oblíbené dřevostavby.

Součástí výstavy je doprovodný program. Vyškolení odborníci vásseznámí s trendy ve vytápění rodinných domů při využití plynových a elektro kotlů, dále jakou má vliv foukaná tepelná izolace na zateplení střešních a stropních konstrukcí. Dále se představí energetické úsporné způsoby vytápění s využitím obnovitelných zdrojů energie. Tématem bude také výstavba městského plaveckého bazénu. Přednášky budou probíhat ve čtvrtek v průběhu celého dne a v pátek odpoledne.Vstup na přednášky i celou výstavu je zdarma.

Občané, nejenMladé Boleslavi, se mohou seznámit s průběhem výstavby městského plaveckého bazénu prostřednictvím informačních panelů, které budou ke shlednutí po celou dobu výstavy, prostřednictvím města Mladá Boleslav.

Každý návštěvník se může zúčastnit losování o pravý diamant. Losovací kupón naleznou na pozvánkách na výstavu, které naleznou obyvatelé celého Mladoboleslavska před výstavou ve svých domácích schránkách. Kupón bude k dispozici i přímo na výstavě. Pak již jen stačí kupón vyplnit a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě         na Vás usměje štěstí a stanete se majiteli krásného diamantu.