TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

V Praze proběhl festival Lodě na vodě

V Praze proběhl festival Lodě na vodě

I letos byla Vltava na obou březích mezi Železničním a Palackého mostem plná lodí, návštěvníků a dobré nálady.

Od čtvrtka až do neděle bylo na místě i Signál rádio. Měli jsme svůj stánek na pravé straně řeky u krásné lodi Explorer. S našimi partnery Holandskonalodi.cz, NaPlachetnici.cz i Yachtnet.cz jsme vám přinesli nejen informace o vnitrostátních plavbách, ale i o těch v Holandsku a Chorvatsku. Všude tam mohou jet a plavit se i naši posluchači, kteří za námi zavítali na výstavu. Tam jsme totiž vybírali každý den tři z vás, kterým jsme právě cenami od partnerů dělali radost. Ve hře byly ale i knihy a plavby po Vltavě, i Baťově kanále.

Z bohatého kulturního programu, který byl také v naší společné režii, bych zmínil například Jakuba Kocourka, který se pochlubil nejen krásnou vlčí smečkou, ale udivil nejednoho svými karetními triky, pliváním ohně, či siláckými kousky. Kapela Grooves a jejich dixieland potom zněla z naší velké lodi naprosto úžasně.

Vy, co jste ochutnávali pravé holandské herinky, vy, co jste s námi pluli po vltavských vodách, i vy, co jste jen tak bloumali nábřežími, jste byli určitě spokojeni stejně jako my. Naopak vy, co jste nepřišli, udělali jste chybu. Mezi našimi hosty byla i Vendula Svobodová, Martin Písařík, také Petr Salava a další.

Tak příště na viděnou i na slyšenou a nejen z Prahy se těší Savana