TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

V Mladé Boleslavi začnou večerní adventní trhy

V Mladé Boleslavi začnou večerní adventní trhy

V parku na Výstavišti startují již druhé Večerní vánoční trhy, které budou probíhat každý den od 16 do 20 hodin až do 23. prosince. Zde se můžete těšit na stánky s občerstvením, vánočním sortimentem a opět i na menší i větší pouťové atrakce.

V neděli 2. prosince začíná rozsvícením vánočního stromu na Staroměstském náměstí symbolicky adventní čas v našem městě. Zazpívá zde Duo Kamelie a dětský pěvecký sbor Ptáčata. Ve stejný den ovšem také odstartují již podruhé večerní adventní trhy na Výstavišti, které potrvají do 23. prosince v době od 16 do 20 hodin. Kromě stánků s občerstvením a vánočním sortimentem zboží zde budou i různé menší i větší pouťové atrakce.
Mladoboleslavské adventní trhy můžete navštívit v parku u Výstaviště v předvánočním čase denně od 16 do 21 hodin. Rozsvícením vánočního stromu na Staroměstském náměstí v neděli 2. prosince v 17.00 začíná v Mladé Boleslavi oslava adventu. V sobotu 8. prosince od 9 do 16 hodin se bude konat na Českobratrském náměstí a ve Sboru českých bratří Vánoční jarmark. Tradiční vánoční tržiště, bohatý kulturní program, prodej vánočních dekorací, rozmanité občerstvení bude doplněn doprovodným programem Vánoční dílny v Templu.  Jde o výtvarné dílny pro děti i dospělé s vánoční tematikou i s výrobou různých vánočních ozdob a výrobků. Další akcí budou 7. Adventní trhy na Staroměstském náměstí, které se budou konat v pátek 14. prosince a v sobotu 15. prosince od 9 do 16 hodin. Prodávat se zde budou rukodělné výrobky, různé lahůdky, teplé nápoje nebo vánoční dekorace.