TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Slavnostní otevření plzeňské Náplavky

Slavnostní otevření plzeňské Náplavky

Plzeň leží na soutoku čtyř řek, a tak tu samozřejmě o pobřežní akce a příjemná místa u řeky není nouze. Slavnostní otevření plzeňské Náplavky se chystá na víkend 13. – 15. září a organizátoři slibují opravdu velkolepý program. Na co se můžete těšit? Nebudou chybět hudební vystoupení, divadlo, program pro děti ani tančírna či festival plný dobrého jídla.

Pátek: PechaKucha Night

Náplavka ožije už v pátek odpoledne různými hudebními vystoupeními, nicméně vrcholem programu bude bezpochyby další díl přednáškového večera PechaKucha Night, na kterém své umělecké a dobročinné projekty představí desítka inspirativních osobností. Večer doplní ledshow v podání plzeňských Žongleros Ansámbl.

 

Sobota: celodenní program pro každého

Hned od 10 hodin ráno si můžete na Náplavce zacvičit jógu pod otevřeným nebem. V 11 hodin pak začne program pro děti. Po obědě vás čeká řada hudebních vystoupení, v 16 hodin se otevře oblíbená tančírna. Večerní hudební program odstartuje v 19 hodin PSH v čele s Vladimírem 518 a zakončí pražská rocková kapela BLACKSEA.

 

Neděle: Street Food Market, hudba i kino

Dobrá zpráva je, že v neděli nemusíte vařit. Na Náplavce se totiž uskuteční Mini DEPO Street Food Market, kde nebude nouze o speciality z pouličních bister z různých koutů světa. Odpoledne bude patřit pouličním umělcům a slam poetry.  Od 19 hodin vás čeká příjemný hudební zážitek v podání klasického dechového kvinteta Sorgenti Quintett. Program zakončí letní kino. Promítat se bude dokumentární snímek Forman vs. Forman“ o českém režisérovi Miloši Formanovi.