TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Pořádáme opět nohejbalový turnaj

Nohejbalový turnaj trojic pod patronací Signál rádia se bude konat v sobotu 11. července v Mladé Boleslavi - Podlázkách.

Pátý ročník se tak uskuteční opět v krásném prostředí na místním házenkářském hřišti. Turnaj je určen pouze neregistrovaným hráčům a cílem je se hlavně dobře bavit. Po odřeknutí dvou trojic se na poslední chvíli mohou ještě přihlásit dva týmy!

Slíbit už nyní můžeme, že pivo poteče zdarma. Hlavními partnery akce jsou BK Mladá Boleslav a pivovar Podkováň. Připravené budou velmi hodnotné ceny nejen pro nejlepší týmy.

Jak se hlásit?

Na emailovou adresu signal.nohejbal@seznam.cz napište jméno vašeho týmu. Tím závazně potvrzujete, že se turnaje zúčastníte. O tom, že turnaj ještě není obsazen a váš tým je přihlášen, dostanete potvrzení obratem. Startovné 400 korun se platí přímo na místě.

Pravidla:

Bude se hrát na dva sety do deseti bodů. Podaní z ruky, teč sítě (prase) při podání je dobrý míč. Dotek sítě některou částí těla (sako) je bod pro soupeře. Hraje se na tři dopady - 3 dotyky míče a balon nesmí spadnout mimo hřiště. Zápas je v případě potřeby možné odehrát v počtu dvou hráčů. Rozhodčí je vždy člen týmu, který v minulém utkání prohrál. Podmínkou v Podlázkách je obuv se světlou podrážkou, jako na koberec do haly! První utkání začne v 8 hodin - dorazte tedy zhruba s dvacetiminutovým předstihem.

Přihlášené týmy:

Černá zmije, Zadřenej motor, Láskov, Draci, Berušky, Santa Puello, Kaplani, Kosmos, SK HZS Jičín, Věřící, Lopaty, Příšovice, Kosáci, Holé Vrchy.