TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Pohár Mistrů se po čtyřech letech vrací do Česka

Pohár Mistrů se po čtyřech letech vrací do Česka

Mladá Boleslav se postupně stává jedním z center florbalu v České republice, což opět potvrdí začátkem října během konání Poháru Mistrů. Stejně jako v roce 2011 i letos se mohou fanoušci těšit na přítomnost klubových velikánů z České republiky, Švédska, Finska, Švýcarska a Norska. Po necelých dvou letech, kdy se v Brně a Ostravě konalo Mistrovství světa žen, jde navíc o další velkou akci Mezinárodní florbalové federace (IFF), u které byste rozhodně neměli chybět.

Florbalový Pohár Mistrů se v uplynulých letech neustále vyvíjel a po rotaci všech pořadatelských zemí došlo před českým Pohárem Mistrů na několik zásadních změn a akci tak čeká nová éra. S technickými změnami v systému pořádání došlo i na úpravu herního schématu a zejména počtu dnů, po které se bude Pohár Mistrů hrát.

Turnaj je zkrácen na tři hrací dny, v nichž se utká šest týmů v obou kategoriích - žen i mužů. Mistři Česka, Švédska, Finska a Švýcarska budou doplněni o vítěze Euro Floorball Cupu z roku 2014 (Slevik IBK - muži, Sveiva IB- ženy) a druhého českého účastníka.

Mistři 1. a 2. země dle umístění v posledních třech ročnících Poháru Mistrů nastupují rovnou do sobotního semifinále a čekají na odehrání čtvrtfinálových zápasů mezi mistry 3. a 4. země s vítězem Euro Floorball Cup, resp. druhým týmem ze strany pořadatele. Týmy, které prohrají v semifinále, na turnaji končí, poražené ze čtvrtfinále čeká zápas o páté místo.

Nenechte si ujít nejlepší florbalová představení, světové hvězdy v akci a 3 dny plné napínavých utkání. 2. - 4. října 2015 na Zimním stadionu v Mladé Boleslavi! Buďte u toho!

Více čtěte na: http://www.ceskyflorbal.cz/poharmistru