TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Na Karla Gotta nebo Shakina Stevense se Signál rádiem

Na Karla Gotta nebo Shakina Stevense se Signál rádiem

Sledujte naše vysílání a budete mít možnost vyhrát vstupenky na brněnský koncert Karla Gotta do DRFG Areny Brno na sobotu 9. března a na koncert Shakina Stevense do pražského Fora Karlín na 23.2.

Účinkují: Karel Gott s kapelou Pavla Větrovce

hosté: Marta Kubišová s orchestrem Petra Maláska, Marek Ztracený se skupinou, Ilona Csáková, Jiří Zonyga

Koncertem provede moderátor Vlasta Korec

V sobotu 9. března 2019  se do brněnské D.R.F.G. ARÉNY vrátí absolutní legenda české populární hudby, český šlágrový zpěvák číslo 1, herec a malíř, pan KAREL GOTT.  Rok 2019 je navíc výročním v jeho bohatém uměleckém i osobním životě. Jsme proto velmi rádi, že mistra můžeme po letech uvítat v Brně a zažít tak společně předpremiéru jeho blížících se kulatin. A nebudeme sami. Na jednom podiu se vedle Karla Gotta představí i skvělí hosté.

Je nám velkým potěšením, že svoji účast přislíbila další velká česká hudební osobnost, paní Marta Kubišová, která zazpívá za doprovodu orchestru Petra Maláska. Chybět nebude ani zpěvačka s velkým hlasem, Ilona Csaková. Mladší generaci bude reprezentovat Marek Ztracený se svojí skupinou, který se podílel na posledním albu Karla Gotta a moravské barvy bude hájit zpěvák Jiří Zonyga. Celým večerem vás provede skvělý moderátor a speaker rádia Impuls - Vlasta Korec.

Věříme, že spolu s Karlem Gottem za doprovodu kapely Pavla Větrovce a jeho hosty, zažijeme nezapomenutelný noblesní večer plný hitů, vzpomínek, nostalgie i radosti, který nás všechny, jak na podiu, tak v publiku nabije novou energií do jara a léta 2019

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shakin´ Stevens, umělec, který se může pyšnit platinovými prodeji svých alb, vystoupí v doprovodu své skupiny a představí všechny zásadní hity své dlouholeté kariéry, včetně skladeb „Oh Julie“, „Marie, Marie“ nebo „This Ole House“.

"V rámci příprav na turné jsem procházel katalog písní své sólové kariéry, který obsahuje nejrůznější hudební styly – od country přes klasický rock až po blues. Bylo potěšením znovu objevit "perly" z mého repertoáru, které jsou u publika velmi oblíbené. Samozřejmě zazní hity i některé písně, které jsem živě nehrál téměř dvě desetiletí, připravil jsem nějaké to překvapení, zazní i skladby jiných umělců, jejichž dílo obdivuji, a v neposlední řadě i nějaké novější věci. Nemůžu se dočkat, až se vydám na turné a vše si užiju společně s českým publikem, před kterým vystoupím poprvé.“

Shakin‘ Stevens patří s 33 hitovými singly mezi nejvýznamnější britské umělce. Jeho skladby obsadily přední příčky nejedné světové hitparády, kam se vrátil i s albem „Echoes Of our Times“ z roku 2016.  Album  bylo inspirováno Shakinovým pátráním po historii jeho rodiny a příběhy o válečném hrdinství, členech Armády spásy či o sporech v dolech na měď v Cornwallu. Na skladbách je patrný vliv blues, folku a rocku. Album bylo pro mnohé velkým překvapením a dostalo se mu velmi pozitivních reakcí.