TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Model Hobby 2019 tento víkend

Model Hobby 2019 tento víkend

Sen malých i velkých kluků je opět tu. Největší modelářská show v České republice - veletrh Model Hobby. Ponořte se do fascinujícího světa modelů, užijte si unikátní modely a exhibice, objevte nejnovější trendy u předních světových výrobců a nechte se inspirovat!

Letos je to přesně 20 let, co se veletrh MODEL HOBBY konal poprvé na výstavišti v Praze Letňanech. Ale veletrh je jednou z nejstarších modelářských akcí v Evropě a jeho historie sahá až do roku 1992, kdy se konal první ročník v Paláci u Hybernů.

Téměř 30 let díky MODEL HOBBY získávají zájemci o modelářský koníček přehled o tom, co je na trhu za novinky a jaké jsou trendy. Ovšem velkým lákadlem je rozsáhlý doprovodný program - na žádné jiné akci v ČR neuvidíte tolik modelářských odborností na jednom místě. Stovky RC modelů aut, lodí, kamionů či tanků – a to nejen k zakoupení, ale i vyzkoušení. Ano, na většině ploch doprovodného programu je možné si zapůjčit RC model a vyzkoušet si jej. Chcete řídit expediční speciál, plout s lodičkou, nebo se naučit driftovat jako profesionálové? Vše je na MODEL HOBBY možné!

Letošními lákadly pak bezesporu budou RC modely vojenské techniky. Jak v „klasickém“ měřítku 1:16, tak i v „obřím“ měřítku 1:6. Už jste třeba viděli osm metrů dlouhý obrněný vlak (viz foto), který letos bude jezdit po 40 metrech kolejí? Ne? Tak na MODEL HOBBY to uvidíte. A nejen to…