TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Dostihová sezóna pokračuje ve Velké Chuchli

Dostihová sezóna pokračuje ve Velké Chuchli

Dostihová odpoledne ve Velké Chuchli neodmyslitelně patří k víkendovým nabídkám využití volného času v hlavním městě, v roce 2019 se do chuchelského areálu vracejí také parkurové závody. Ideální tip na výlet pro jednotlivce, dvojice i celé rodiny, snadná dostupnost MHD a PID.

SOBOTA 10. SRPNA 2019

Klusácké dostihy.

 

PÁTEK až NEDĚLE 23. až 25. SRPNA 2019

Ladies Cup - turnaj v koňském polu.

 

PÁTEK až NEDĚLE 29. SRPNA až 1. ZÁŘÍ

Termín třetích parkurových závodů této sezóny ve Velké Chuchli. Sportovní zážitky budou navíc doplněny o zábavný program, který osloví nejen příznivce koní.

 

SOBOTA 7. ZÁŘÍ 2019

Klusácké dostihy - České klusácké derby.

 

NEDĚLE 8. ZÁŘÍ 2019

Zahájení druhé poloviny metropolitní sezóny obstará dostihový den, jemuž vévodí dva z nejvýznamnějších dostihů celého roku: nejdůležitější srovnávací (pro tříleté a starší koně) mílařský test 41. Velká cena Prahy CK Martin Tour a nejdelší klasická zkouška 74. J&T Banka St Leger. Celkem se uskuteční osm dostihů.

 

NEDĚLE 15. ZÁŘÍ 2019

Jediný den metropolitní sezóny, jehož vrcholem je překážkový dostih: 13. ročník Zlatého poháru EŽ Praha je nejdelším a nejbohatším českým dostihem přes proutěné překážky. Celkem se uskuteční osm dostihů.

 

SOBOTA 28. ZÁŘÍ 2019

Evropský pohár žokejů, který je jedním z vrcholů celé dostihové sezóny, opět nabídne představení vynikajících zahraničních jezdců. V jeho rámci se uskuteční také čtyři bohatě dotované dostihy nejvyšší kategorie s mezinárodním přesahem.

 

SOBOTA 5. ŘÍJNA 2019

Klusácké dostihy.

 

NEDĚLE 6. ŘÍJNA 2019

Hlavním dostihem první říjnové neděle bude Velká cena Metrostavu - 17. Memoriál Harryho Petrlíka pro tříleté a starší klisny. Celkem se uskuteční osm dostihů.

 

PÁTEK až NEDĚLE 11. až 13. ŘÍJNA 2019

Cena Eliota je oslavou českého skokového sportu. Legendární parkurový jezdec František Ventura se svým famózním koněm Eliot dosáhl ve své kariéře mnoha významných úspěchů, ale tím největším bylo historické vítězství na Letních olympijských hrách v roce 1928. Ještě před olympijskými hrami vytvořili s Eliotem i český rekord ve skoku mohutnosti, když zdolali zeď o výšce 183 cm. Na jeho počest se v průběhu třech závodních dní uskuteční i speciální soutěž ve skoku mohutnosti. Vrcholem pak bude nedělní Velká cena Eliota, kde budou překážky dosahovat až 145 cm.

 

NEDĚLE 27. ŘÍJNA 2019

Programu předposledního dostihového dne metropolitní sezóny vévodí nejdelší rovinový dostih roku, 99. Cena prezidenta republiky pro tříleté a starší supervytrvalce, a dále se poběží např. 13. ročník populární Ceny běloušů CK Martin Tour, jíž se mohou účastnit pouze koně bílé barvy. Celkem se uskuteční osm dostihů.

 

SOBOTA 2. LISTOPADU 2019

Klusácké dostihy.

 

SOBOTA 9. LISTOPADU 2019

Závěrečný den cvalové dostihové sezóny vyvrcholí 4. ročníkem Pražského zimního favorita, v němž se představují perspektivní dostihoví junioři-dvouletí koně. Celkem se uskuteční sedm dostihů.

 

NEDĚLE 17. LISTOPADU 2019

Klusácké dostihy.