TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Báječná ženská Michala Tučného po 36 letech opět v pražské Lucerně

Báječná ženská Michala Tučného po 36 letech opět v pražské Lucerně

Tento měsíc se v pražské Lucerně uskuteční vzpomínkový koncert na Michala Tučného s názvem Michal Tučný, přátelé & Anka Chřestýš. Bude tomu již neuvěřitelných 36 let, kdy Anka Chřestýš – jedna z báječných ženských Michala Tučného – poprvé vystoupila na podiu pražské Lucerny.

Největší hity Michala Tučného z období kolem vydání alba Anka Chřestýš a poslední kovboj si s diváky připomenou kromě Anky Chřestýš také František Nedvěd, Tomáš Linka, Petr Kocman, Allan Mikušek a Míša Tučná. Mimo svůj žánr si udělají hudební výlet do oblasti country Ondřej Ruml, Jiří Zonyga, Kateřina Marie Tichá, Leona Černá Stříbrná a další.

A jaké skladby jednotliví umělci v doprovodu bluegrassové kapely BlueGround v Lucerně zahrají a zazpívají? Pro lepší představu vybíráme zásadní skladby z repertoáru Michala Tučného a interprety, kteří je na koncertě v pražské Lucerně zahrají.

František Nedvěd připomene hity Poslední kovboj a Báječná ženská. Jednu z nejkrásnějších skladeb Tam u nebeských bran předvedou společně zahraniční hosté Anka Chřestýš a Allan Mikušek.

Petr Kocman se ujme skladeb Cesty toulavý a Snídaně v trávě.

Ondřej Ruml zazpívá Rád se brouzdám rosou a Abych tu žil., Jiří Zonyga si střihne vypalovačku Pověste ho vejš, Koukám, jak celá země vstává nebo baladu Jak chcete žít bez koní.

Koncert začne v 19:00 a kromě výše uvedených skladeb zazní celkem více než 30 písní v podání jedenácti různých interpretů.

Moderátorem celého večera bude již tradičně skvělý Aleš Háma.

Více informací naleznete na www.michaltucny.cz

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro.