TO NEJLEPŠÍ Z 80. LET

  • Praha 95,7fm
  • Mladá Boleslav 105,7fm
  • Brno 98,1fm
  • Jičín 94,2fm
  • Mělník 99,9fm
  • Mnichovo Hradiště 89,2fm

Pravidelné plavby s programem na Baťově kanále

Pravidelné plavby s programem na Baťově kanále

Zveme Vás na pravidelné plavby výletní lodí Danaj, která v létě brázdí vody Baťova kanálu mezi městy Veselí nad Moravou a Uherský Ostroh. Plavby se konají každou neděli v červenci a srpnu. Na každé plavbě směrem do Uherského Ostrohu vás bude čekat doprovodný program pro děti i dospělé, který bude vždy jinak tematicky zaměřen, a to především na rodiny s dětmi – kouzelnický, pohádkový, vodnický...

Svou dobrodružnou pouť plnou jedinečných zážitků na vodní hladině můžete začít v přístavištích ve Veselí nad Moravou, odkud bude loď vyplouvat v 10.00 hod., nebo v Uherském Ostrohu, odkud se vydá na svou zpáteční cestu ve 14.00 hod. Klidně si s sebou vezměte kola, brusle, kočárky a vydejte se s Danajem do dálky.

 

Ve městě Uherský Ostroh můžete zastávky využít k návštěvě zámku, který se nachází v bezprostřední blízkosti přístaviště. Zde jsou návštěvníkům k dispozici tři unikátní prohlídkové trasy – fantazy prohlídka zámeckým podzemím, prohlídka zámecké věže s expozicí hraček našich babiček a dědečků spolu s historickým výkladem a svět skřítků a tajemných bytostí v zámecké galerii. Kousek od přístaviště se nachází historické centrum Uherského Ostrohu, kde v příjemném prostředí můžete poobědvat, nebo si vychutnat výbornou točenou zmrzlinu.

 

Termíny:

7. července

14. července

21. července

28. července

4. srpna

11. srpna

18. srpna

25. srpna