Polívkový týden na Andělu 21.-25. října
Přijďte si dát polévky od předních českých kuchařů a pomůžete dobré věci! Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam už skoro tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje výtečné polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje obecně prospěšné společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy. Již podeváté bude pěší zóna na Andělu patřit předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
A na co se můžete těšit?
Pondělí 21. října
Radisson Blu Alcron – Celerový krém
Spojka Karlín - Kulajda
Úterý 22. října
Restaurace Etnosvět – Houbový krém
Casa De Carli - Toskánská zeleninová polévka Ribollita
Restaurant Mlýnec – Dýňová s kokosovým mlékem a perníkem
Středa 23. října
Sezio restaurant – Šumavská bramboračka
Holiday Inn Prague - Karotkový krém se zázvorem a domácím koriandrovým olejem
Čtvrtek 24. října
Restaurant Amaryla – Krém z pečené karotky a dýně Hokaidó na medu s rozmarýnem
Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou
Panorama hotel Prague - Bouillabaisse